EKONOMSKI STRUČNJAK

Faruk Hadžić: Ako se Fadilov zakon usvoji, mnogi građani će plaćati znatno veće poreze

Freelanceri će najgore proći, upozorava Hadžić

Piše: Danijal Hadžović

12.11.2021 15:59

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (9)

pitar-mitar-G113018

(prije 7 mjeseci)

Ako frljokine mjere budu usvojene treba, ili svi na ulice, ili d apokrepemo od zla koje nam rade sda fasisti, oni na brdu su bili mala maca za bakirove teroriste
nedzadFB102934

(prije 7 mjeseci)

@pitar-mitar-G113018 ma niko nece na ulicu. Ovaj narod u nas moze kako ko hoce a on cuti li cuti
fuad-m-G101910

(prije 7 mjeseci)

Hocel ovu budalu ikad smjeniti
klempo-bezuha-G051613

(prije 7 mjeseci)

Ovo se u nas zove "fursat". Kad radiš neke jade, a niko ti ništa, pa htio ne htio, postaješ sve gori i gori. Ovako je Stranka za BiH, umišljena da je narod voli, da može šta hoće, vrhu stranke sve da je dozvoljeno, skoro 2014-te prestala postojati. Ovako će i SDA, slijepa kod očiju, gluha kod ušiju, odvojena od naroda, propasti 2022. Džaba je kupovina glasačke mašinerije, povećanjem plata uhljebima za 10%, davanjem najlijenijim demobilisanim "borcima", koji ni 27 godina od rata ne mogu (neće) da nađu sebi posao. Samo daj iz državnih jasala. Samo daj. Prvo s vlasti, pa na sud, i na kraju u zatvor.
nedzadFB102934

(prije 7 mjeseci)

@klempo-bezuha-G051613 ma nece. Otidji na kakvo selo, spomenes bakira kao da spomenes Pejgambera tobbe ya rabbi
Balkanac

(prije 7 mjeseci)

To Fadile sada Ti Rodbina i od Kolega Rodbina vamo u Minhenu moze bez posljedica dalje ( bez brige ) da slavi u Vier Jahres Zeiten a zatime i skupa G Klasa Mercedes ( od Konzulata ) koju nema ni Hörst Seehofer moze bez brige da se Voza! Njemacka je isto digla Cijene ali to nemoze da naskodi Vrhu FBIH & Vrh RS-a oni sve puste da im Sljepi Gradzani Plate.
pitar-mitar-G113018

(prije 7 mjeseci)

Ako se usvoji treba glupa bosnajcka stoka koja cuti 30g, glasa za sda da pokrepe jer su ovi iz sda gori od onih sa brda
david-pattern-FB014414

(prije 7 mjeseci)

@pitar-mitar-G113018. Problem je u tome da svi koji su na vlasi, i oni koji bi poslije njih dosli na vlast, su uvijek isti. Kod naseg naroda, kad dodje na vlast, izgubi sva mjerila i postane isti kao i prethodnici. To mu dodje "Sjasi Kurta da uzjase Murta".
pitar-mitar-G113018

(prije 7 mjeseci)

@david-pattern-FB014414 Uvijek bilo, ako zelis da znas kakav je neko covjek daj mu vlast, ali u federaciji konkretno je najvece zlo sda, pokrali su sve donacije, i humanitarnu u ratu, nakon rata, u doba pandemije kradu sto je ravno ratnom zlocinu, i sad aovo, i opet sljeober iz zepe, rogatice, ili slicne propizdine glasa za njih, dabogda mu se ruke osusile do ramena