AMILA I MURIS GADŽUN

Roditelji Džene, dvogodišnje djevojčice iz Kaknja, kojoj se ljekari bore za život: U operacionu salu je ušla svojim nogicama, sada je u komi!

Znamo da joj je mozak potpuno uništen. Kako je uništen i zbog čega, mi to ne znamo. Ona je potpuno zdrava došla na operaciju, imamo sve nalaze, kaže majka Amila

Piše: A. Saračević

11.11.2021 20:00

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (9)

dragica-popovic-FB062823

(prije 2 mjeseca)

To se desilo najvjerovatnije zbog anestexije..ali nije ni cudo ko nas sve ^lijeci^..Zali Boze malog andjela,koji je dospio nexnalicama u ruke..
zeljko-ristic-FB072011

(prije 2 mjeseca)

Врло тужно. Дај боже да се све добро заврши.
zeek-zekovic-G105038

(prije 2 mjeseca)

Danas svako hoce da bude doktor A travnik pun diploma
sabaheta-mjerica-FB073516

(prije 2 mjeseca)

Zenica, Sarajevo, Banja Luka...👎 nula bodova od ljekara. To su kreteni i mamlazi. Mora se traziti privatno. Tuzla je zakon. Najjaci su u BiH. Svaka pohvala za Tuzlu od prijemne do hirurgije. Bravo. 👏👏👏 kostalo su štandovi a o Kosevu da ne posem. Fuuuujjj fuj
Balkanac

(prije 2 mjeseca)

@sabaheta-mjerica-FB073516 eno Srce moje sada nevaljaju joj ni Doktori koje bih cak jedna Njemacka uzela da Doktori zele! Ich finde die meisten Ärzte in Bosnien gut aber die Ausrüstung ist leider oft schlecht.
Balkanac

(prije 2 mjeseca)

InsAllah da Ozdravi! mora se znati da greske koje se desavaju po Bolnicama da nisu male! i u Njemackoj samo od Bolnickih Bakterija dosta Ljudi nastrada! tacna cifra nije poznata iz straha dosta puta da bih Tuzbe sprijecili. i sta treba znati oko opreme ima dosta Plagijata ko zna odakle je koji Instrument ili Ljek dali je Original ili Kopija dosta Medicine se i po Bolnicama vrti koja je otrov iz Kine.
hak-heleta-FB052751

(prije 2 mjeseca)

Operacija sama po sebi nije opasna ,vjerovatno nekontrolisana ansestezija mada u današnje vreme ozbiljne komplikacije anestezije su rjetke.
sabaheta-mjerica-FB073516

(prije 2 mjeseca)

@hak-heleta-FB052751 trebaici u školu puno godina da bi se odredila anestezija djetetu od dvije godine. Pa vidite po slici da je sva kao pahuljica. Dao Bog da sve bude dobro. 🙏
hak-heleta-FB052751

(prije 2 mjeseca)

@sabaheta-mjerica-FB073516Razmevanje rizika:1:10000 retke- jedna osoba iz manjeg grada