NEJEDINSTVENA OPOZICIJA

Vukanović vs. Nešić: Ko će napustiti opozicioni blok u RS?

Nešić je, kažu svjedoci novinari koji su izvještavali s ovog skupa, krenuo među okupljenu masu da se navodno obračuna s ljudima koji su nosili transparent s natpisom "Od papaka crveni se bina, našu podršku samo Vukan ima"

Piše: H. Javor - Ibrahimbegović

31.10.2021 17:05

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (6)

milan-todorovic-G103524

(prije 6 mjeseci)

Vukana za predsjednika entiteta rs
bozo-curic-G081433

(prije 6 mjeseci)

vukanovic je druga pod-guzna muha Bakir-bega, jedina ozbiljna konkurencija mu je onaj mutavi vojin iz Banje Luke. On je u Trebinju toliko popularan da uskoro tamo nece smjet ni da priviri, gore nego komsic u Duvno.
sabaheta-mjerica-FB073516

(prije 6 mjeseci)

Ka koliko znam Nesic se došaptava sa dodiGom🤔
thebehaudin-G082346

(prije 6 mjeseci)

Nesic nema sta traziti vise u politici na ovim prostorima ! Njegovo ime je na spisku za sankcije koje trebaju uskoro da se primjene od strane Evropskih parlamentaraca ! Vulanovica podrzavaju svi neostrasceni ljudi u Bosni i Hercegovini . Bravo hrabri i posteni covjece . Biti covjekom, to je zaboravljen pojam !!!!!
milan-jevtic-G043259

(prije 6 mjeseci)

Ако Миле Ронхил преживи до следећох избора, ношен на крилима национализма и лажног патриотизма, има да, поново, обрише под са опзицијим и увећа своје "скромно" богатство, реално.
hitman-codename47-G093733

(prije 6 mjeseci)

Jebi im kevu Vukane..