ZENICA

Zasjeda Glavni odbor SDP-a BiH: U odbrani države nismo opozicija

Za očuvanje smo institucija i ustavnog poretka i bit ćemo, ne volim krupne riječi ali, na braniku domovine, kazao je NIkšić

Piše: L. S.

30.10.2021 17:06

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (8)

pitar-mitar-G113018

(prije 8 mjeseci)

vecina vas su bili izdajnici, podrumasi, i sverceri kao, i oni iz sda tako odjebite vi, i vase patriotsko proseravanje, branite vi fotelje jebo drzavu
niduhabas

(prije 8 mjeseci)

ma, ... IEBO VAS IZBORNI ZAKON! DRZAVA PRED RATOM PRIJETI JOJ SE SECESIGOM A ONI TABIRE O STELANJU HDZ za tzv.legitimne! Vi da ste pravi sljednenici KPJ kako se busate vi nikada nebi ucestovali prihvatili nametnuti omerski ustav u kom su podjelili Basanu na 2 entiteta serbsku Republiku i hrvatsku Pederaciju (u kojoj su muslimani isto sto i u NDH) no bi umjesto na izbore u kojima svi koji ucestvuju legalizuju ovi nakaradni omerski usatav cime legalizuju i rs-Genicidiju, pozvali narod na bojkot S(AMO SE TAKO mirnodobski MOZE SRUSITI OMERSKI USTAV) ustvari pridruzili se onih 50% gradjana koji vec 25 godina bojkotuju nepriznaju imersku ustav! Nazalost, vi ste kao i SDA skuzili da podjelom Basane dobijate cak 12 parlamenata vlada i sve ostalo sto ide uz entitet kantone 2/3 viska nepotrebne administracije radnih mjesra na jaslama drzave! ...TO SU TI interesi PRIVILEGIJE zbog kojih ste sa SDA izdali RBiH drzavu Basanu! ...i sad vam je vaznije Palmer i ustavni zakon no odbrana drzave! JEBE SE VAMA ZA DRZAVU! sto joj dusmani prijete secesijom VI IMATE PEDERACIJU! - i 1O kantona! ...KPJ je 1939. otisla u ilegalu radi svijih ideala principa bo ucestovat u podjeli Basane na banovune a vi zbod interesa i radnih mjesra privilegija ste postali kvislinzi hakini IZDAJNICI DRZAVE! - u Europi je nezamislivo da stranka ljevica ide u koaliciju sa desnicom! NIKSICU SAMO TI FALI JOS jal KOKARDA jal ustaski "U" ...srnamota ...FUJ!
niduhabas

(prije 8 mjeseci)

sta, ... JE OVO OPET MI TEKST BEZ GRSKI IZBACI S GRASKAMA! ...za koga vi iz Avaza radite!?
ibro-bosanac-FB071605

(prije 8 mjeseci)

Iako sam socijademokrata iz uvjerenja i uvjek cu biti, ali mamu vam manijacku, vi bi da ratujete sa obespravljenim i siromasnim gradjanima. Kamo vam nesto pametno i kosrtisno na ekonomskom polju, jerbo, ko je ekonomski dobar i dobro zivi, ne pada takvima da pricaju o ratu nego se takmice na ekonomskom polju i boljem zivotnom standardu zivota.
ibro-bosanac-FB071605

(prije 8 mjeseci)

Iz uvjerenja sam ljuvicar, odnosno socijaldemokrata, ali za vas u SDP pitanje: vi ste na braniku dompovine, u prevodu, za rat ste i stojite cvrsto ko Kineski zid A KOLIKO STE VI SOCIJALNE UBLEHE STO VAM JE TO I DUZNOST UCINILI ZA BOLJI ZIVOT OVIH GODINA ZA ONE KOJI VAS BIRAJU odnosno sve gradjane BiH ? Koliko ste znani i uporni u pronalazenju rjesenja za bolji zivotni standar gradjana. Cveckati oruzjem zna i umije svakava budaletina.
mirsad-turkusic-FB013139

(prije 8 mjeseci)

Gospodine Nikšiću do sada ste sve ove godine bili u koalicijama sa svim nacionalnim strankama zarad fotelje koja obezbjeđuje finansiranje iz budžeta.Sa Helezom ste uništili boračke penzionera šta još treba da uništiš radi ličnog interesa.Od tebe nema dobra .
ibro-bosanac-FB071605

(prije 8 mjeseci)

@mirsad-turkusic-FB013139 ...Bravo Mirsad, treba im istinu u lice spucati i ja svim mojim dobropoznatim socijaldemokratima to isto uvjek nanovo u lice spucam....neka im cace, oni i njihova djeca ratuku, te bjelosvjetske ublehe koji zveckaju sa oruzjem.
niduhabas

(prije 8 mjeseci)

ti, ... SI IBRO OBICNA KOKOSKA! KUAVICA! ILI JE IBRO KRSTAN! NERADI SE O NJIMA NO O BASANI NASOJ DOMOVINI! - a to nisu oni, ni SDA ni SDP a nije ni ovi nakaradni omreski razim pol.sistem nastelan za nacionaliste! a evo i SDP-lazne probasance antifasiste! no nasa ZAMLJA hava koju udises sume rijeke jezera polja planine sela gradovi more nase!