VISOKI PREDSTAVNIK U BIH

Šmit: Ne podržavam da se Dodiku prave ustupci, sutra će ih imati još

Kazao je da međunarodna zajednica mora imati spremne sve instrumente, uključujući i one koje ima visoki predstavnik, ali i one koje su neki već smatrali potpuno suvišnim

Piše: N. Aj.

29.10.2021 21:06

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (8)

agronom-von-rit-FB082249

(prije 9 mjeseci)

Ha, ha, ha ..... Ovo je interesantno: "Visoki predstavnik u BiH" ........... Mora se u svakom tekstu o simpatičnom turisti navesti "Visoki predstavnik"!?? Zašto ??? ........ Da je ovaj Švaba uistinu "Visoki predstavnik", dovoljno bi bilo reći: gospodin Šmit !! Ovako, mislite da hiljadu puta ponovljena laž daje Istinu??? ............. Yebo vas sve onaj hitlerovac i esesovac na gomilu, bolje niste ni zaslužili !!
marko-mrki-G013634

(prije 9 mjeseci)

SA rijeci na djela Smit.
dragan-dzajic-FB023727

(prije 9 mjeseci)

"Šmit: Ne podržavam da se Dodiku prave ustupci, sutra će ih imati još." Da bei se shvatilo sta se ovom besmislenom recenicom htjelo reci, mora se prvo provitati clanak. Pogana, ali uspjesna taktika, iako vjerovatno nije sa namjerom, toliko povjerenja bas i nemam u pismenost nasih novinara. Evo jednog od brojnih mogucih savjeta za korekciju: "Ne podržavam da se Dodiku prave ustupci, inace ce ih sutra imati još".
milan-todorovic-G103524

(prije 9 mjeseci)

Zatvori smece oduzet imovinu i goricu dodik prodat u bjelo roblje
Keno26

(prije 9 mjeseci)

@milan-todorovic-G103524 a Milane vraze. Ti bi , haman, kod Zorice umocio. Vraze mali
Keno26

(prije 9 mjeseci)

@Keno26 Gorice- pardon
milan-todorovic-G103524

(prije 9 mjeseci)

@Keno26 moze brate i kod snjezane i gorice
vukadin-tomic-G034013

(prije 9 mjeseci)

Шваба ко шваба .