NACIONALNA KLASA

Rast cijena omiljenog jela je neminovan: I ćevapi nam postaju luksuz

U Travniku i Banjoj Luci došlo do poskupljenja, uskoro i u Sarajevu

Piše: A. Saračević

22.10.2021 09:33

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (8)

dampshFB094016

(prije 3 mjeseca)

Nažalost, TREĆEREZREDNI političari vode ovu napaćenu zemlju. Kad radite bilo šta pod milim Bogom kao laik, i onako OFRLJE, neće ispasti dobro. Tako i naši LAICI su sjebali kompletnu državu...dakle, ovo je proizvoid njihovog znanja i njihove pameti. I njihove pljačke naravno. Ali nemojmo ih samo optuživati za pljačku da ih izvlačimo na to, NAŠI POLITIČARI STVARNO NE ZNAJU I STVARNO SU GLUPI! TO NEMOJMO ZABORAVITI NIKAD!
pitar-mitar-G113018

(prije 3 mjeseca)

Sta ocekivati u drzavi koja je u fazi raspada, a onaj sugavi bingo je cijelo vriejme pandemije dizao cijene, svagi dan je nesto bilo skuplje pljackao narod u najgore doba to je isto kao ratni profiter, zv jesanja u pola malih granapa vecina robe jeftinija, i svijezija od smece u bingu.
sead-sejo-malkic-FB034646

(prije 3 mjeseca)

Ekipi,,Respirator"- paše..svaki dolazak na suđenje...MODNA REVIJA..i blagi telečiji silom osmjeh..Čevape ONI..jedu u svojim kuhinjama...cjene ispod normale..
sead-sejo-malkic-FB034646

(prije 3 mjeseca)

Ništa:Jesti će mo manje,a kakiti..TANjE..Uzimati po pola leoine i 2-3 čevapa..prijatno..
edo-dzaferovic-FB093453

(prije 3 mjeseca)

Pa ekupovati 7 cevapa ...to je 30% manje,i to je to,dibijes istu cijenu.Fadil izracuno.
edo-dzaferovic-FB093453

(prije 3 mjeseca)

Pa kupovati 7 cevapa ...to je 30% manje,i to je to...Faja recept.
gordana-vesna-andric-FB112458

(prije 3 mjeseca)

Po Fadilovom receptu odavno vec zivi ovaj narod. Trecina cevapa, dovoljno je , kaze nas Fadil. Luksuz je sve, pa i cevapi. Fadil se o sebi zabavio, na narod nema kad da misli. Zaboravio na narod, ali narod nikada nece moci da zaboravi vladavinu jednog Fadila Novalica.
sead-sejo-malkic-FB034646

(prije 3 mjeseca)

@gordana-vesna-andric-FB112458