NARODNO POZORIŠTE

Jasmina Izetbegović s mužem Ćamilom stigla na Akademiju povodom 18. godišnjice smrti Alije Izetbegovića

Organizator tradicionalne Akademije, održane u Narodnom pozorištu, je Javna ustanova Muzej ”Alija Izetbegović”

Piše: E. T.

19.10.2021 22:15

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (6)

d-s-G071612

(prije 3 mjeseca)

Bitno je da je makro došao da se uslika sa nasljednicom u bejha.Dokad će im sila i iživljavanje nad narodom još trajati ćemo da vidimo,a svi znamo kako su završavali i kako završavaju diktatori i oni koji gaze vlastiti narod.
eko-ekoyunior-FB051718

(prije 3 mjeseca)

A daje ta lopovska elita,svratila malo pucke kuhinje,i vidi,sta narod jede i koliko se Sarajlija hrani na tim punktovima,a jadna je drzava u kojoj presjednik udaje cerku i organizuje svadbu od milijon maraka,a narod mu se hrani u puckim kuhinjama,i trazi hranu po kontenjerima.
ferenc-frane-gabrijel-FB043455

(prije 3 mjeseca)

Povodom akademije :da Bakir ,žena mu i djeca i unuci zelim da ,imaju dug zivot ,penziju 400 km ,da spavaju na podu u baraki ,da jedu jednom dnevno ,kopaju po kontejnerima ,imaju svrab i usi ,i da se nikad ne kupaju,da im iskljuce struju i da lože gume od kamijona Amin..
ferenc-frane-gabrijel-FB043455

(prije 3 mjeseca)

Jadovi i napuhane žabe ,njih nekolicina sa Bakirom glume neku dinastiju i kraljevinu sa zetom Camilom ,seljakom iz hercegovine A sto jadni narod brine za rat i zivot svoje djece i zivi pod stresom 20 godina,i gleda njihove njuške ,njih to u njihovom zanosu ne brine Ali brinuce ,nijedno zlo nije dovijeka, I zasto toliko veličas Aliju ,Alija je bio niko i nista,borba narodna ,i odbrana familije i zivota je iznijela slobodu,a ne Alija i njegov mutavi sin
ferenc-frane-gabrijel-FB043455

(prije 3 mjeseca)

Jaka sila ,dok se oni slikaju i sile i bahate i glume glupom narodu ,Srbija postavlja granicu na Vracima, E moj jado Bakire,proklinje te ona mladost sto daba izginu ,ti i tvoja žena,na sramotu bogu i narodu Ali ima još junaka koji če branit Bosnu ,a ti ceš zavrsiti ko izdajica i jadov,
azra-frlj-FB095824

(prije 3 mjeseca)

Familija za 🤮🤮🤮🤮