URAZUMITE DODIKA

Vukanović se obratio Vučiću: RS bi preko noći da stvori vojsku, a nema ni konzervu u robnim rezervama

Situacija je otišla predaleko jer Dodik namjerava da žrtvuje cijeli narod i RS, stavlja sve nas na kocku i kreće u opasnu avanturu povlačenja jednostranih poteza, napisao je Vukanović u blogu

Piše: N. Aj.

19.10.2021 10:59

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (6)

Srbenda

(prije 3 mjeseca)

Вукановићу дотичеш дно бедности. Само дно. Надаш се да будеш Српски Комшић. Не пролази то код Срба.
nedjo-miseljic-FB120930

(prije 3 mjeseca)

Ne znamo šta hoće Vukanović? Ako se dodvorava Sarajevu onda neka sa Bakirom dogovara o vojsci. ON se javlja kao najveći zaštitnik RS sa opozicijom koje hoće dobiti izbore uz pomoć međunarodne zajednice.
jusuf-kurtagic-FB103126

(prije 3 mjeseca)

Vukane, pa Vi ste opozicija u RS, VI zaustavite Dodika! Šta će Ti Vučić jer je I On u tom projektu.A ustvari SVI ste isti ...Prodajems MAGLU.......
vedran-vidakovic-G093803

(prije 3 mjeseca)

Ovaj bi bio 3x gori da dodje umjesto Dodilija.. Pati od toga da se pita nešto.. drži se svoje mjesne zajednice Vuki kralju!
mitar-bratic-FB015839

(prije 3 mjeseca)

Ovaj divno serki
greta-mijic-FB120651

(prije 3 mjeseca)

Nebojša Pa zamisli kako se osjećaju ostali narodi koji su preživjeli Sarajevo,Prijedor,Banja Luku Visegrad,Foču,Trebinje,Posavinu,Brčko itd. ne može se nabrojati. Prošli kroz pakao.Prezivjeli.Pruzili ruku pomirenja. I danas žive u istom stanju i okruženju kao 91,92,93,94 i 95. Bilo bi lijepo da kažeš.Vucicu(i on je učestvovao u BiH u ratu, i u progonu ostalih naroda), da su u cijeloj BiH samo ljudi od.krvi i mesa koji ne žele rat,ali isto tako poštuju sebe i svoje dostojanstvo.