DRUŠTVENE MREŽE

Puhalo: Šteta što Dodik nema savjetnike koji čitaju knjige

Znao bi za to da ljudi odlaze iz BiH, naveo je na Twitteru Puhalo

Piše: A. Ka.

16.10.2021 10:37

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (6)

vukadin-tomic-G034013

(prije 3 mjeseca)

Пухало опет пуше . Одоше сви из БиХ не због Додика него зато што виде да БиХ не постоjи . Зашто би живели у таквоj творевини .
edin-terzic-FB104523

(prije 3 mjeseca)

Marko-velicanin evo i tebi su dopustili u medij da pises budalestine
ibrahim-kulenovic-FB081817

(prije 3 mjeseca)

@edin-terzic-FB104523 - pa sobro, ne čitaju ti savjetnici ni dnevnu štampu ako nije Vučićeva!
marko-velicanin-FB121127

(prije 3 mjeseca)

Ovaj Puhalo je lik za koji je svaki komentar suvišan, ali on je u situaciji da iznosi mišljenje i daje komentare, nažalost! Njega treba vidjeti dok šeta kuče, i ne treba velika pamet da covjek shvati da upravo njemu treba staratelj jer covjek nije u stanju da se nosi sam sa sobom i svojom higijenom prije svega, a to je elementarno ali ne libi se da komentariše "krupne " stvari!? U najmanju ruku bizarno, kome se danas uopšte daje prostor u bilo kom mediju!?
sabaheta-mjerica-FB073516

(prije 3 mjeseca)

@marko-velicanin-FB121127 eto tebi se date pa sad kupao se ti ili ne. Bizarno zar ne? Portal komentaei sve trpi pa i mi tebe koji se smatea pametan srce slatko 😂
BiHBeg

(prije 3 mjeseca)

@marko-velicanin-FB121127 Da je po tebi i slicnima tebi, samo vi bi mogli pametovati po svijetu. Ali hvala Bogu ne ovisi o vama jel da je tako jos se ni tocak nebi izmislio.