STAVOVI

Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica o Dodikovim prijetnjama: Ne znam šta čekamo

Ako Milorad Dodik na istom mjestu i sa istog mjesta sa kojeg je ubijeno 10.000 građana Sarajeva ponovi prijetnju nasiljem, onda zaista ne znam šta se snebivamo i koje ambasadore čekamo

Piše: M. Aš.

16.10.2021 07:59

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (7)

blazo-erceg-G121626

(prije 3 mjeseca)

Prvo Vi gospodo i vasa djeca i Dodikova djeca se polemajte i rjesite stvari. Nama dosta i rata i vas koji bi kruva bez rada
osman-delic-G094848

(prije 3 mjeseca)

Spremljeno je dosta toga, a sigurno ima nas spremnih višeestruko od onoga što može dodik okupiti, ali ipak treba iscpiti i zadnju šansu za mirno rješenje krize i pritviriti u umobolnicu našeg uvaženog člana Predsjedništva. Za sada su stvari pod kontrolom, jer ovo su samo isorazna lamprdanja. Jesu uvrede i jesu lajanje, ali su to @lšto su - seljačka lamprdanja.
jaydeeandy-G023150

(prije 3 mjeseca)

Treba biti Spreman za Dom!!!
jusuf-kurtagic-FB103126

(prije 3 mjeseca)

PRAVI odgovor i "ONI " U PRVE REDOVE
esad-dzidic-FB061400

(prije 3 mjeseca)

SULJAGI CU NEMA STA DA CEKATE UZMITE ORUZE U RUKE VI POLITICARI I NA PRVE LINIJE HAPSITE TO KOPILE CETNICKO VAM JE PRI RUCI DAGA SKINETE.VISTE ZAKUHALI I DALI USATASKO CETNICKIM ZLOCINCIMA POZICIJE NA DRZAVNOM NIVOVU.VI BALISKI POLITICARI SE SVADZATE ZA FOTELJE DOK ZLOCINCI RADE STA ZELE I RADE SKU A VI NASTAVITE KUKATI I SVAZATI HAJVANI BALISKI.
jusuf-kurtagic-FB103126

(prije 3 mjeseca)

@esad-dzidic-FB061400
BiHBeg

(prije 3 mjeseca)

Od krmeta Dodika (izvinjavamse sto vrijedjam zivotinju) ne treba se nista bolje ni ocekivati.