LIDER SDS-A

Šarović poručio Cvijanović: Mi smo stvorili Ustav RS, a vi ste ga urušili

Koliko ja znam SNSD i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović su u koaliciji sa Bakirom Izetbegovićem i SDA i "uspješno vode" BiH evo skoro tri godine. I ko se onda sastaje sa Bakirom, upitao je Šarović

Piše: N. Aj.

14.10.2021 12:25

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (3)

simo-zlonoga-G071834

(prije 1 mjesec)

Taj ustav su stvorili topovi i tenkovi zlocinacke tzv jna i koko je nastao tako ce i nestati.
nedjo-miseljic-FB120930

(prije 1 mjesec)

Dobite vlast na izborima Mirko, a nemojte poltronisati zapadu.BiH mora funkcionisatin po Ustavu BiH i nikada nije kasmno dase povrate nadležnosti. Mi smo i onako pod sankcijama međunarodne zajednice, školujemo ljude, a oni ih uzmu bez ikakve naknade i koristi za BiH.
Majstor

(prije 1 mjesec)

Gospodine Šaroviću, nije vrijeme za nedorasla prepucavanja, veliki broj našeg naroda zna u kakvim ste odnosima sa Bakirom i Ti i Željka, ali to za narod nije bitno već je bitan izlaz iz nedozvoljeno loše politike u BiH. Narod puca od muke što ima tako lošu vlast i politiku i podržava Dodika jer ne vidi drugi izlaz iz podmukle i prljave lobističke politike za koju niko ne odgovara.