Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (3)

dzafo-pasovic-G025543

(prije 1 mjesec)

Muslimanske bosnje pale fabrike, auta, kuce i sve ostalo jedni drugima. Do novog rata oni ce vec istrijebiti jedni druge! Ne zive oni zajedno u vecini na jednoj maloj teritoriji zato sto su oni to zeljeli vec zato sto ih srbo-hrvati nisu htjeli medju sobom (da zive sa njima) PA SU SE SILOM PRILIKA NASLI JEDANI PORED DRUGIH iz svih krajeva gdje jedni drugima apsolutno nista ne znace. U cast toga sada jedna El-fatiha!
ibro-bosanac-FB071605

(prije 1 mjesec)

@dzafo-pasovic-G025543 ..Bolan dzafo, nema za tvoju tvrdnju dokaza ali jedno je fakt i tacno bi moglo biti a to je da je izlizana mantra gdje pojedini zovu na nekakvo bosnjacko jedinstvo, dakle, to je stvar nemogfuceg imajuci u vidu afere/lopovluk i licno bogacenje a istodobno posmatrajuci kako mnogi gradjani jedva kraj skrajem sastavljaju.
dzafo-pasovic-G025543

(prije 1 mjesec)

@ibro-bosanac-FB071605 Jadno ti je to "bosnjacko jedinstvo" kada se ja licno bolje i sigurnije osjecam medju srbima i hrvatima nego medju vama bosnjama. Kod vas je samo zavist, ljubomora, ogovaranje i nanosenje stete drugome najcesce "svome".