KOMENTAR DANA

Pravda za Avdu

Čini se da mu se od udarca zadnjica još nije oporavila

Piše: Danijal Hadžović

20.09.2021 10:42

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (4)

petter-millar-G020334

(prije 2 mjeseca)

Sta je ovaj novinar, sissy, kad je dozvolio da ga ovaj sutira kao loptu. Po faci mu se vidi da je neki mlakonja a mozda je i od onih.
KajzerSoze

(prije 2 mjeseca)

Ruku na srce ali moram biti iskren iako poštujem novinare i njihovu struku (čast izuzecima) ali ovaj Avdo je nevjerovatno iritantna osoba za koju i ptice na grani znaju da radi za onoga ko mu više plati,trnutak kada je totalno pao u mojim očima je bio kada je pokrenuo kampanju protiv godpodina Memića !
dzafo-pasovic-G025543

(prije 2 mjeseca)

Bosnjacka Gaza i Bosnjacka Zapadna Obala = Mala Bara a u njoj puno Krokodila.
dzafo-pasovic-G025543

(prije 2 mjeseca)

Cinjenica je da su srbo-hrvati i tkz. medjunarodna zajednica preuzeli, naspram tkz. bosnjaka,Cetnicku strategiju sa Sutjeske u 2 svj. ratu a ona je glasila: - "Treba ih ostaviti opkoljene u Getu, da se kolju medju sobom i onda ce sami sebe istrijebiti"!! To se pravilo koristi i za danasnje tkz. bosnjake. Treba ih samo drzati u njihovom Getu Bosnjacka Gaza i Bosnjacka Zapadna Obala i oni ce tu sami sebe istrijebiti po razno raznim osnovama i zbog raznih razloga da sada ne ulazim u detalje!!